Over Ons

Uitstekende kwaliteit, betaalbaar, voordelige service en persoonlijk contact.

Stoelendiscounter is een webshop die eetkamerstoelen van goede kwaliteit aanbied tegen lage prijzen. Wij krijgen een steeds ruimer assortiment aan eetkamerstoelen, maar vergeten ook de tijdloze modellen niet. Deze blijven zeer populair en zijn bij ons al jaren bestsellers. 

Stoelendiscounter is een familiebedrijf dat is gestart in 2011. Harry als eigenaar runt dit bedrijf met erg veel passie. Sinds een aantal jaren zijn ook zijn twee dochters, Femke en Nynke actief binnen het bedrijf. Met z’n drieen zijn we continu bezig om om stoelendiscounter zo goed mogelijk op de markt te brengen, maar vinden het nog belangrijker dat onze klanten tevreden zijn. Daarom is voor ons betrokkenheid, eerlijkheid en gezelligheid zo belangrijk en denken we graag met u mee!

Wij zijn gevestigd in Friesland, scharnegoutum. Hier staan al onze stoelen op voorraad in ons magazijn. Als u stoelen graag in het echt wil zien of wilt komen proefzitten kan dat bij ons in scharnegoutum. Wij zijn iedere zaterdag open van 10 uur ‘ochtends tot 3 uur middags. Wij vinden het gezellig als u langs komt! Mocht u de zaterdag niet redden dan kunt u een afspraken maken voor een andere dag en tijdstip. Wij zijn erg flexibel en kunnen u ontvangen wanneer het u uitkomt!

Alle stoelen bij stoelendiscounter koopt u onder 1 jaar volledige garantie.